Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar (QKMK)

Data dhe koha e raportimit:24.03.2017 20:08
Pikat e Kalimit Kufitar Hyrje
(min)
Dalje
(min)
Kolona (metra)
Hyrje
Kolona (metra)
Dalje
Vërmicë02-0315-2005-10400-500
Qafë e Prushit02-0302-030000
Qafë e Morinës02-0302-030000
Kullë02-0302-030000
Bërnjak 02-0302-0305-1000
Jarinje 02-0302-0305-1020-30
Merdarë02-0303-0410-1510-15
Mutivodë02-03 02-030000
Dheu i Bardhë02-0303-0420-3020-30
Muçibabë01-0202-030000
Hani i Elezit03-0403-0405-1010-20
Glloboqicë02-0302-030000