Ka përfunduar projekti për zgjerim të rrugës në Pikë Kalimin Kufitar në Vërmicë

më shumë

Agjenda Ditore

31.10.2014

Përfundon projekti për zgjerimin e rrugës në Pikë Kalimin Kufitar në Vërmicë

Sot, më 31 tetor, në ora 12:00, do të mbahet ceremonia e përfundimit të projektit për zgjerim të rrugës në Pikë Kalimin Kufitar në Vërmicë.

Në...

më shumë

Telefonat e qendrave të alarmimit

Qendra e Alarmimit dhe Koordinimit Emergjent - Prishtinë

Nr. Numri i telefonit Nga tel. mobile Nga tel. fikse
1 112 Pa pagesë Pa pagesë
2 038 515 569 Me pagesë Me pagesë
3 038 515 570 Me pagesë Me pagesë


Qendra e Alarmimit dhe Koordinimit Emergjent - Gjilan

Nr. Numri i telefonit Nga tel. mobile Nga tel. fikse
1 112 Pa pagesë Pa pagesë
2 0280 30 092 Me pagesë Me pagesë
3 0280 30 095 Me pagesë Me pagesë


Qendra e Alarmimit dhe Koordinimit Emergjent - Pejë

Nr. Numri i telefonit Nga tel. mobile Nga tel. fikse
1 112 Pa pagesë Pa pagesë
2 038 50 590 Me pagesë Me pagesë
3 038 502 591 Me pagesë Me pagesë


Qendra e Alarmimit dhe Koordinimit Emergjent - Prizren

Nr. Numri i telefonit Nga tel. mobile Nga tel. fikse
1 112 Pa pagesë Pa pagesë
2 038 622 973 Me pagesë Me pagesë


Qendra e Trajnimit Profesional - Vushtrri

Nr. Numri i telefonit Nga tel. mobile Nga tel. fikse
1 0280 72 095 Me pagesë Me pagesë
2 0280 72 096 Me pagesë Me pagesë


Qendra e Alarmimit dhe Koordinimit Emergjent - Mitrovicë

Nr. Numri i telefonit Nga tel. mobile Nga tel. fikse
1 112 Pa pagesë Pa pagesë
2 028/534-906 Me pagesë Me pagesë
3 028/534-907 Me pagesë Me pagesë