Nënshkruhet marrëveshje midis Republikës së Kosovës dhe FRONTEX-it

më shumë

Lajme

Reagim ndaj shkrimit të gazetës “Zëri” me titull: “Ministria e Brendshme me vetura pa regjistrim”, të publikuar sot më 25 maj në faqe 1 dhe 7

Ministria e Punëve të Brendshme sqaron për opinionin se veturat të cilat nuk kanë regjistrim janë të parkuara dhe nuk qarkullojnë në trafik. më shumë

U mbajt takimi i Bordit Kundër Krimit të Organizuar

Nën udhëheqjen e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme, njëherit Koordinator Nacional Kundër Krimit të Organizuar, z. Valdet Hoxha, u mbajt takimi i Bordit Kundër Krimit të Organizuar.më shumë

Ministri Hyseni vazhdon takimet në Nju Jork

Ditën e dytë të qëndrimit në Nju Jork, ministri i Punëve të Brendshme i Republikës së Kosovës, z. Skender Hyseni, ka zhvilluar takime të ndara me përfaqësuesit e përhershëm të disa shteteve anëtare të OKB-së. më shumë

Ministri Hyseni kërkon përkrahje për INTERPOL

Ministri i Punëve të Brendshme i Republikës së Kosovës, z. Skender Hyseni po qëndron për një vizitë pune në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai në Nju Jork do të zhvillojë një varg takimesh të ndara me përfaqësues të përhershëm të disa shteteve në OKB-së. Në fokus të bisedave dhe takimeve që tashmë kanë filluar është kontraktualiteti dhe anëtarësimi i Republikës së Kosovës në mekanizma, institucione dhe organizata ndërkombëtare të bashkëpunimit në fushën e rendit dhe ligjit, përkatësisht bashkëpunimit policor. më shumë

Komunikatë për media

Në Bern të Zvicrës sot po zhvillohet dialogu i shtatë me radhë i Partneritetit për Migrim midis palës kosovare, të kryesuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe me pjesëmarrje të përfaqësuesve nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ajo e Shëndetësisë, e Diasporës, Ambasadës së Republikës së Kosovës në Bern, si dhe palës zvicerane e prirë nga Sekretariati i Shtetit për Migrim.më shumë

KOSOVO IN UNESCO